Опозицията на БФС има повод да ликува.Димитър Бербатов и хората

...
Опозицията на БФС има повод да ликува.Димитър Бербатов и хората
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов се похвали с победа срещу БФС в съда

Опозицията на БФС има мотив да ликува.

Димитър Бербатов и хората в неговия екип се похвалиха с победа в Апелативния съд. Според обява в страницата " Р-Еволюцията е тук " решението на съда " отваря вратите делата, заведени от клубовете против решенията на конгреса на БФС от 12 октомври 2021 година, най-накрая да тръгнат всъщност ".

Определението на съда е дефинитивно, осведомят още от екипа на някогашния голмайстор на Манчестър Юнайтед и Тотнъм, написа Sportal.bg. 

Ето какво написаха от екипа на Димитър Бербатов: 

Аргументът, с който Софийският градски съд на процедура отхвърли да гледа всъщност делото, заведено против Конгреса на БФС, дал съображение на Борислав Михайлов да се самопровъзгласи за новоизбран президент, не устоя в Апелативния съд. 

С определение от 16 май 2023 година Апелативният съд затвърди съществуващата процедура членове на федерация, обжалвали решения на висшите си органи, да имат право на това, без значение че по-късно са били изключени от сдружението. 

Мотивите на решенията, отклоняващи се от тази съществуваща процедура, бяха скандални и обслужваха две цели - забавянето на делата и слагане на загради пред клубовете, декларирали предпочитание за промяна на управлението на футболния съюз. 

Това отваря вратите делата, заведени от клубове против решенията на Конгреса на БФС от 12 октомври 2021 година, най-накрая да тръгнат всъщност. Предвид тежките нарушавания на закона и устава на БФС чакаме този конгрес да бъде разгласен за недействителен и най-накрая да се стигне до транспарантен и почтен конгрес. Припомняме, че по едно от двете каузи, заведени против конгреса, сякаш избрал Михайлов за президент на БФС, към този момент има едно решение на Софийски градски съд, което го афишира за недействителен. Всъщност това е единственото решение, при което делото беше прегледано всъщност, а не прекъснато без разглеждане. 

Независимо от популяризирана дезинформация в услуга на самопровъзгласилото се управление, най-отговорно заявяваме, че няма правосъдно решение, легитимиращо Михайлов като президент на БФС. 

И определението на Апелативният съд, отменящо определение на Софийски градски съд делото въобще да не се гледа всъщност със скандалните претекстове, че предявилите исковете клубове след това са изключени, го потвърждава по безапелационен метод. Сега към този момент и това дело ще се гледа всъщност. Определението на Апелативния съд е дефинитивно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР