Опозицията играе на тънката струна със страховете на хората. Това

...
Опозицията играе на тънката струна със страховете на хората. Това
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Опозицията играе на тънката струна със страховете на хората

Опозицията играе на тънката струна със страховете на хората. Това разяснява зам.-председателят на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание Венко Сабрутев в ефира на по отношение на предизвестията по отношение на финансовата рамка на страната.

„ Бюджетът включва в себе си и възнамерява 5,8% от Брутният вътрешен продукт за финансови вложения. Трябва да си отговорим каква България желаеме - на растежа, на високите скорости и приходи или такава, каквато е в този момент - тъпчеща на едно място ”, добави той.

За да се развива страната Сабрутев уточни, че са нужни вложения. Призова да се погледнат развитите стопански системи и техните практики. „ Дефицитите, които те са заложили, са повече от 5,5% . В Съединени американски щати залагат над 7% недостиг. Истината е, че без вложения нищо не може да се промени ”, сподели още зам.-председателят на финансовата комисия.

България не е бедна страна, тя е безобразно крадена , счита Сабрутев и посочи: „ Всички обществени разноски, които са планувани в бюджета за 2022 година, се покриват от приходната част. Ние не планираме да вземаме заеми, с цел да вършим обществени разноски. Планираме дефицитът да бъде вложен в финансови разноски. Да може да изградим нужната инфраструктура на страната и да влагаме в хора, в опазване на здравето и обучение ”, безапелационен е той. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР