Опозицията би трябвало да застава на страната на държавата и

...
Опозицията би трябвало да застава на страната на държавата и
Коментари Харесай

Антон Кутев: Пазарът на незаконни оръжия е по-голям от пазара за шапки в България

Опозицията би трябвало да застава на страната на страната и тя го прави. Държавата свети с отсъствието си. Преди избягалите пандизчии имаше въоръжен палач, който мазета 5-6 души. След като тези хора имат оръжие, това значи, че пазарът на противозаконни оръжия е по-голям от пазара за шапки. Това съобщи депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ Антон Кутев в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Същият е и казусът с ЧЕЗ, продава се огромно сдружение, от което зависят 2 милиона души, само че министър председателят не знае. Е, каква му е работата тогава? “, попита още той.

„ Трябва да има правилник, който да следи ЧЕЗ посредством държавен надзор “, добави по тематиката за ЧЕЗ Кутев.

„ Това, което споделят хората с увреждания е, че желаят да знаят по какъв начин ще могат да работят, а не да ги назовават „ сакати “. Хората желаят да имат изясненост по какъв начин страната ще им помогне “, сподели депутатът.

„ Проблемът е, че ние не пречим на ръководството на министерството на труда. Дадохме им време да сформират закон за тези хора “, разяснява Антон Кутев.

"Проблемът е, че и да спрат течовете с подправени инвалидности и ТЕЛК-ове, нямат да се решат проблемите на хората с увреждания ", приключи депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР