Опозиционерите в БСП възразяват не срещу идеологията на партията, аметодите

...
Опозиционерите в БСП възразяват не срещу идеологията на партията, аметодите
Коментари Харесай

Димитър Дъбов не изключвал Нинова да е инфилтрирана в БСП, за да я ерозира

Опозиционерите в Българска социалистическа партия възразяват не против идеологията на партията, аметодите на Корнелия Нинова.Това разгласи пред ПИК социалистът Димитър Дъбов.

„ Няма дълготрайно обмисляне. Решенията и самодейностите се вършат доста еднолично от ръководителя на партията, доста непринудено, в чести случаи са недобре премислени. И всичко това звучи ужасно доста самостоятелно, до момента в който в нашата партия, със 130-годишна история, има групови органи “, напомни той.

Според Дъбов европейската тема участвала прекомерно едва в акцията на Българска социалистическа партия.

„ Беше заложено на вътрешни конфликти, на проблеми, които са вътре, в България. Вярно е, че те звучат най-разбираемо – апартаментгейт или терасагейт. Но пък за никого не е загадка, че съвсем всеки българин по сходен метод изповяда сходни покупко-продажби – на данъчна оценка. Без да недооценявам казуса, в страната има доста по-сериозни корупционни прояви от тези, които се завъртяха в акцията “, счита социалистът.

По думите му било необяснимо по какъв начин Нинова желала да изолира Сергей Станишев от листата.

„ Според мен там има някакво търсене на персонално възмездие и реванш, конкуренция, боязън, че не можеш да бъдеш на нивото на този политик и единствено това е методът да го унизиш и уязвиш. Да се разправиш с него, тъй като нямаш неговата класа, нямаш неговата подготовка. Съвсем личностни са тези взаимоотношения “, безапелационен е той.

Дъбов предвижда, че едвам когато сменят Нинова, ще се върнат груповите способи на работа в партията.

„ На мен ми се коства, а мисля, че и за всички е ясно, че така наречен оставка на Нинова в действителност е освен една мимикрия, а и стъпка към ускорено преизбиране за още четири години, преди да са минали локалните избори. Нормалните политици, като подадат оставка, споделят: аз се отдръпвам, тъй като не можах да си свърша работата “, сподели Дъбов.

Видният социалист даже сложи под въпрос задачата, с която Нинова е отишла в Българска социалистическа партия и не изключи да е била инфилтрирана, с цел да я ерозира.

„ Вече не могат да се изключват и такива благоприятни условия, тъй като като следим дейностите и, а и изявленията на хора, свързани със Съюз на демократичните сили, със синята концепция – какъв брой горещо я защитаваха и обясняваха какъв потенциал е тя, тъй че нищо не мога да изключа като пояснение за нейното държание “, съобщи мистериозно Дъбов. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР