Опорният полузащитник на ЦСКА Жеферсон няма да бъде на разположение

...
Опорният полузащитник на ЦСКА Жеферсон няма да бъде на разположение
Коментари Харесай

Жеферсон и Браян Морено пропускат срещата с Локомотив

Опорният полузащитник на ЦСКА Жеферсон няма да бъде разполагаем на Саша Илич и за идния дуел с Локомотив (Пловдив), написа " Тема Спорт ". Бразилецът получи разтежение през първото полувреме на дербито с Левски в средата на април и от този момент е отвън игра.

В избран интервал възобнови пълноценни тренировки и даже бе в групата за семейството на Лудогорец, само че по-късно още веднъж стартира да се готви самостоятелно. Вече пропусна 6 срещи на " армейците ", само че към момента не е възобновен и ще е навън и за конфликта със " смърфовете ".

Срещу Локомотив (Пловдив) няма да играе и нападателят Браян Морено. Колумбиецът напусна наложително терена с разтежение при семейството на Лудогорец в края на април и от този момент не е упражнявал с главната група.

Той продължава да изпитва съществени болки в региона на коляното. Не е изключено сезонът за него да е завършил. До края на акцията армейците ще срещнат още ФК ЦСКА 1948 на 3 юни (събота) от 18:00 ч. и Левски на 7 юни, сряда, от 18:45 часа.
 Амос Юга няма да е титуляр в мача с Локо (Пд)
Амос Юга няма да е титуляр в мача с Локо (Пд)

Сред 11-те на Саша Илич ще се завърне голмайсторът Дюкенс Назон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР