Опорният халф на Левски - Хали Тиам изигра последен мач

...
Опорният халф на Левски - Хали Тиам изигра последен мач
Коментари Харесай

Тиам: Исках да остана в Левски завинаги, но ситуацията не позволява

Опорният халф на Левски - Хали Тиам изигра финален мач със " синята " фланелка при успеха на отбора с 2:1 като посетител на Берое. След срещата халфът, който изведе своя тим с капитанската лента, разгласи, че напуща Левски, макар че е желал да остане вечно на " Герана ".
 Робърта: Агресията ни оказа помощ
Робърта: Агресията ни оказа помощ

" Опитвах се да употребявам всички свободни пространства "

" Знаем, че всяко посещение тук е мъчно. Знаехме, че в случай че играем дружно, имаме много по-големи шансове да спечелим. Щастлив съм за Робърта, тъй като дърго време не бе отбелязвал. Като цяло обаче съм по-доволен от резултата, който постигнахме дружно. Опитваме се да даваме най-малко 100% поради почитателите. Опитахме се да създадем безусловно всичко и се веселя, че победихме.

За мен е чест, когато играя с толкоз млади играчи, тъй като преди време и аз бях същият. Надявам се да станат все по-добри, тъй като Левски има потребност от тях.

Преди началото на дуела си мислех: " това е последният ми мач за Левски ". Това ме докосна. Цялата ми обич, сърцето ми е обвързвано с Левски.
 Георги Тодоров: Не играхме добре, само че успеха е доста значима
Георги Тодоров: Не играхме добре, само че успеха е доста значима

" Найджъл Робърта има доста огромно бъдеще "

Имах по-специално отношение с реферите. Доста постоянно получавах жълти картони. Но най-хубавите ми мемоари са свързани с моите другари. Оставям доста другари в България, които са ми като семейство. Не мога да кажа къде ще продължа, тъй като няма нищо публично. Доста печален миг, че би трябвало да се разделя с Левски, само че това е футболът. Предпочитах да остана в Левски вечно. Искам да спечелвам купи и награди с Левски, само че от време на време обстановката е такава ", сподели за довиждане Тиам.
 Левски завоюва гостуването си на Берое с 2:1
Левски излъга Берое в Стара Загора и краткотрайно се настани на второто място

Найджъл Робърта подари " сините " с скъпи три точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР