Опорният халф на Черно море - Васил Панайотов даде поредното

...
Опорният халф на Черно море - Васил Панайотов даде поредното
Коментари Харесай

Васил Панайотов: Не съм обиден на Левски, защото този клуб ми е дал много

Опорният халф на Черно море - Васил Панайотов даде следващото си изявление, откакто не продължи кариерата си в Левски, а за жал на голям брой " сини " последователи, отиде във Варна.

Полузащитникът показа пред сътрудниците от " Диема ", че се усеща чудесно на " Тича ", а също по този начин и не усеща засегнатост по отношение на дейностите на някогашните му ръководители от Левски.

" Изчаквах развиване за чужбина, само че откакто не се случи нищо, предлагането на Черно море бе най-хубаво и се веселя, че съм тук. Черно море е клуб с обичаи и неизменност в Първа лига. Старши треньорът също е едно от мощните имена в българския футбол ", разяснява Панайотов.

" Обстановката е страхотна, признат съм доста добре. Съотборниците ми оказват помощ. С множеството се познавам, с другите се опознахме. Мисля, че имаме една добра съблекалня ", добави той.

Васил Панайотов засегна е и тематиката за Левски и напускането му.

" Няма да се трансформира. Целите са ми високи. Черно море ще демонстрира добър футбол и ще бъде в първата шестица. Предпочитам да демонстрирам на терена, в сравнение с да приказвам. Аз бях подготвен да остана в предходния си клуб, въпреки всичко съм артикул на школата на Левски. От управлението обаче взеха решение, че не съм необходим и аз трябваше да потърся място някъде другаде. Обиден не мога да съм, тъй като този клуб ми е дал доста. Не виждам обратно. В момента виждам напред, уповавам се да демонстрирам все по-добри игри и да се развъртвам ", сподели още Васко Панайотов.

 Васко Панайотов: Съжалявам, че изгубих толкоз време, до момента в който очаквам предложение от Левски
Васко Панайотов: Съжалявам, че изгубих толкоз време, до момента в който очаквам предложение от Левски

" Моето предпочитание бе да продължа кариерата с зад граница "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР