Опонентите ни не са по-силни от хаоса, но със сигурност ...

Опонентите ни не са по-силни от хаоса, но със сигурност

Кирил Петков: Видяхме изтичането на милиарди и ще спрем тази практика на 100%

Опонентите ни не са по-мощни от хаоса, само че сигурно са по-мощни в ин-хауса. Видяхме изтичането на милиарди и считаме тази процедура да бъде спряна на 100%. Никой няма право да взема огромни социални средства без конкурс или поръчка. Дори да отнеме малко време към този момент няма да може да се харчат парите по този ужасяващ метод, който беше кражба.

Това сподели Кирил Петков от „ Продължаваме смяната ” на среща с жители в Каварна, част от предизборната обиколка на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.
 Екимджиев: Конституционен съд наруши правата на Кирил Петков Екимджиев: Конституционен съд наруши правата на Кирил Петков
С внезапна рецензия излезе юрист Михаил Екимджиев против отвода на Конституционния съд (КС) да конституира съпредседателя на „ Продъл...

Според Петков сред 2-3 милиарда лв. държавни пари годишно отиват в нечий джоб без да имаме действителни артикули и услуги.

Във връзка с проблема с двойното му поданство той акцентира: Този месец несъмнено Специализирана прокуратура ще ме препитва, Конституционният съд несъмнено ще се изрази по характерен метод, само че ще се съобразя. Не ни е боязън.

Източник: actualno.com