Опонентите ни не са по-силни от хаоса, но със сигурност

...
Опонентите ни не са по-силни от хаоса, но със сигурност
Коментари Харесай

Кирил Петков: Видяхме изтичането на милиарди и ще спрем тази практика на 100%

Опонентите ни не са по-силни от хаоса, само че сигурно са по-силни в ин-хауса. Видяхме приключването на милиарди и считаме тази процедура да бъде спряна на 100%. Никой няма право да взема огромни публични средства без конкурс или поръчка. Дори да отнеме малко време към този момент няма да може да се харчат парите по този ужасяващ метод, който беше кражба.

Това сподели Кирил Петков от „ Продължаваме промяната ” на среща с жители в Каварна, част от предизборната обиколка на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.
 Екимджиев: Конституционен съд наруши правата на Кирил Петков Екимджиев: Конституционен съд наруши правата на Кирил Петков
С внезапна рецензия излезе юрист Михаил Екимджиев против отхвърли на Конституционния съд (КС) да конституира съпредседателя на „ Продъл...

Според Петков сред 2-3 милиарда лв. държавни пари годишно отиват в нечий джоб без да имаме действителни артикули и услуги.

Във връзка с проблема с двойното му поданство той акцентира: Този месец несъмнено Специализирана прокуратура ще ме препитва, Конституционният съд несъмнено ще се изрази по характерен метод, само че ще се съобразя. Не ни е боязън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР