Опонентът ми е подготвен, играл е преди месец. Благодарим, че

...
Опонентът ми е подготвен, играл е преди месец. Благодарим, че
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Опонентът ми е подготвен за галавечерта в София

Опонентът ми е квалифициран, играл е преди месец. Благодарим, че одобри нашата мача и нашата покана, тъй като трябваше да се вземат доста прочувствени решения. Това съобщи Кубрат Пулев, който в събота ще се изправи против украинеца Игор Шевадзуцкий по време на боксовата галавечер на 30 март в „ Арена София “, съобщи кореспондент на БГНЕС. Кобрата трябваше да се бие по проект с Махмуд Чар за регулярната международна купа в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), само че противникът му се отхвърли поради контузия на бицепса. Мачът сред Кубрат и Чар би трябвало да се организира през септември.


„ Кубрат: Галата ще бъде зашеметяваща, ще има доста забавни боксови борби, даже за неутралните почитатели. Отделно брат ми ще играе против доста сериозен противник. Аз също против новия конкурент, който е квалифициран, играл е преди месец. Благодарим, че одобри мача и нашата покана, тъй като трябваше да се вземат доста прочувствени решения, само че аз му благодаря. С Махмуд Чар имаме плануван мач за международната купа през септември месец. Аз му поисквам цялостно възобновяване и на всички бойци на самата церемония да съумеят, да покажат най-хубавото от себе си и естествено да създадат всичко допустимо, с цел да победят. Убеден съм, че ще стане огромно шоу, всички ще му се насладят “, сподели Кобрата.

Мениджърът на Кубрат – Ивайло Гоцев, разкри детайлности за съботната вечер. „ Ще има осем срещи, с изгряващи български боксьори на бъдещето. Кубрат и Тервел пазят нашата чест на международна сцена. Те са назад тук, с цел да покажат от какво са направени. Кубрат е във върхова форма на 42 години. Нека ние българите да подкрепим Кубрат и това събитие. На кръга ще се качат Кирил Русинов, Петър Драганов, Боби Велев, Даниел Асенов, Гоцев: Кирил Русинов, Петър Драганов, Боби Велев, Даниел Асенов, Слави Хараламбов.

Съперникът на Кубрат Пулев – Шевадзуцкий, се изрече ласкаво за Кубрат и разгласи, че е подготвен за срещата след няколко дни. „ Благодаря на всички. Уважавам доста всички на тази маса, ще дам всичко от себе си. Украйна е един обединен народ, ще го покажем и в събота вечер. Кубрат е доста умел боксьор “, бяха думите на украинеца.

По-малкият брат на Кубрат – Тервел, ще се изправи против камерунеца Роли Ламбърт в дуел за вакантната интерконтинентална купа в полутежка категория на WBA. „ Смятам, че е много добър конкурент. Подготвил съм се доста добре, както допускам и той, чака ме доста здрав конфликт. За моята подготовка мога да кажа, че мина чудесно, против мощни спаринг сътрудници. За съперника ми се поверявам на моя треньор. Имам голям почит към моя спаринг, не го недооценявам, знам, че е съществено затруднение “.


Ламбърт върна жеста, казвайки, че за него е голяма чест да се бие с Тервел. „ Благодарности към всички за организацията. Това, което знам е, че той е по-малкият брат на Кубрат Пулев, който доста почитам. За мен е голяма чест да се удрям с Тервел. Със сигурност пристигам, с цел да печеля. Нямам самообладание за събота вечер “.

На събитието в хотел „ Маринела “ бе и фамозният немски треньор Ули Вегнер. „ Кубрат е във върхова форма и ще го покаже в събота вечер. Сигурен съм, че Кубрат ще донесе международната купа в България и ще премине през предизвикването след няколко дни. Тук съм, с цел да подкрепям Кубрат и Тервел, тъй като имам вяра доста в тях “.

Американският треньор на Ибн Кейсън също сподели няколко думи: „ Аз съм тук, тъй като обичам България. Мачът на Кубрат с Игор ще е доста трогателен. Съвсем друго е, когато човек опознае Кубрат, той е страховит. Тервел също има огромен капацитет. Роли идва за успеха и знае какво ще стане с кариерата му, в случай че завоюва “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР