Опитват се да ни вкарат в тази война и това,

...
Опитват се да ни вкарат в тази война и това,
Коментари Харесай

Костадинов убеден: След оръжието ще поискат и български войници

Опитват се да ни вкарат в тази война и това, което ние повтаряхме в предизборната акция, се случва в този момент безусловно.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов, който разяснява импортираните оферти да предоставим оръжие на Украйна.

" Днес на председателски съвет обсъдихме предлагането на " Демократична България " и бе взето решение, когато се сформират комисиите това предложение да се гледа в тях и тогава да се разисква в пленарна зала. Предвид, че има евроатлантическо болшинство това решение ще мине. Ние ще създадем всичко допустимо по либерален метод да убедим Народно събрание, че това решение не е положително, само че надали ще успеем и такова решение ще бъде взето. После обаче идва идната стъпка, а тя е изпращане на български боен контингент в Украйна. Ние още на 24 февруари казахме, че ще се изиска оръжие от България и в този момент това е видно. Имам чувството, че ще се изискат и български бойци ", заключи Костадинов.

" Бюджет наложително би трябвало да се одобри, тъй като бюджетът, признат от последното държавно управление и парламент, не беше добър. В момента служебният министър на финансите се пробва да запуши пробойните и този бюджет не би трябвало да продължава да работи. Хайде да не приказваме за банкрут на страната, само че очевидно предстоят доста черни дни за страната.

 

Има заплаха да останем без валутни запаси. 2/3 от държавния златен запас на България се намира в чужбина - в британска банка. Ние от две години сме сложили въпроса това злато да се върне в България, само че вместо това слушаме единствено бодряшките тези на евроатлантиците, които пазят непознатия интерес и вършат каквото им се каже извън, а не гледат българския интерес. Това е повода и да сложим въпроса за влизането на България в Еврозоната. Това участие ще унищожи българските публично-частни финанси ", безапелационен бе Костадин Костадинов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР