Опитват се да ни ротират като нация и да ни

...
Опитват се да ни ротират като нация и да ни
Коментари Харесай

Иван Гешев: Опитват се да ни ротират като нация и да ни заменят с бежанци

Опитват се да ни ротират като нация и да ни заменят с бежанци. Във всевъзможен смисъл очевидно. От страна, създателка на Европа и най-старата страна запазила името си, желаят да ни трансфорат в обслужващ личен състав. Който българин оцелее, несъмнено. Така написа някогашният основен прокурор в собствен пост. Коментарър е във връзка решението на Съвета на Европа процедурите за правно признание на пола би трябвало да бъдат открити за малолетни.

SafeNews разгласява коментара без редакторска интервенция:

Според Съвета на Европа процедурите за правно признание на пола би трябвало да бъдат открити за МАЛОЛЕТНИ. Всеки, който съобщи боязън от гонене като транссексуален би трябвало да има опция да бъде приет за БЕЖАНЕЦ.
Опитват се да ни ротират като нация и да ни заменят с бежанци. Във всевъзможен смисъл очевидно. От страна, създателка на Европа и най-старата страна запазила името си, желаят да ни трансфорат в обслужващ личен състав. Който българин оцелее, несъмнено.
От нас зависи да не го позволим. Да не позорим дедите ни, които дадоха живота си за България! Ние от Граждански блок обичаме Родината и ще се борим за нейното бъдеще и за бъдещето на децата ни. А ти?

 

Ето какво желае Съветът на Европа:

Процедурите за правно признание на пола в Европа да се организират допустимо най-бързо и транспарантно и да бъдат открити за малолетни, без ограничавания на възрастта.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР