Опитваме се да изградим нова философия в отбора. Това сподели

...
Опитваме се да изградим нова философия в отбора. Това сподели
Коментари Харесай

Сари: Трябва да задържим добрата си форма

Опитваме се да изградим нова философия в тима. Това показа мениджърът на Челси Маурицио Сари.

Ето какво още добави той:

" Имаме доста млади играчи, които израстват. Печелим мачове, в Лига Европа сме и се борим за класиране в Шампионската лига. Ако се вземе поради обстоятелството, че всички ние към момента се приспособяваме към шампионата, нещата са положителни за нас. Знаехме още от началото, че има отбори, които са по-напред в работата си от нас.
 Снимка 407708
Източник:

Трудното са тренировките, тъй като в случай че искаш да се развиваш, би трябвало да тренираш. Но в състезание, в което играеш непрекъснато - изиграли сме 33 мача и имаме още доста да играем, няма време и пространство да упражняваме по този начин, както ни се желае. Това е най-трудното нещо.

Трябва да задържим положителната си форма. Жалко е, че ни следва сходен мач с Ливърпул при едвам два дни за подготовка. Те имаха два дни допълнително, само че по този начин стоят нещата. Това е в наша щета, само че ще дадем най-хубавото от себе си, както постоянно. Уважаваме съперничеството сред почитателите и клубовете, само че за нас значими са трите точки ", разяснява Сари.
 Маурицио Сари: Напрежението в Ливърпул навлиза в решителната си фаза
Сари: Напрежението в Ливърпул навлиза в решителната си фаза

" Те са под напън, само че това е обикновено "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР