Опитваме да си свършим нашата работа и да си свършим

...
Опитваме да си свършим нашата работа и да си свършим
Коментари Харесай

Петкова не отговори дали ГЕРБ може да се коалира с ДПС

Опитваме да си свършим нашата работа и да си свършим нашите задължения. Ние имахме един сполучлив мандат. Това съобщи министърът на енергетиката Теменужка Петкова в ефира на Нова телевизия във връзка идните избори у нас.
По думите ѝ в границите на този мандат от ГЕРБ са постигнали доста съществени резултати и в областта на заплащанията, и на обществените услуги. " Това единствено приказва и хората го виждат ", безапелационна е тя.
 Сидеров счита ГЕРБ, Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация за новата тройна коалиция, чака фалшификации на изборите Сидеров счита ГЕРБ, Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация за новата тройна коалиция, чака фалшификации на изборите
В момента се приготвя гигантско подправяне на изборите и пазаруване на гласове. Това съобщи пред БНР водачът на партия " Атака " Волен Си...
Петкова съобщи, че всеки един от министрите и вицепремиерите ще продължат да извършват отговорностите си. " Когато всеки един от нас е зает с партийно мероприятие, то той ще е в отпуск и няма да се употребява държавен запас, с цел да се провежда това мероприятие ", добави още Петкова.
" Нямам терзание във връзка с честността на изборите. Нито една партия или политик не дава отговор за тях. Най-голямата гаранция за честността на вота е всеки един български жител, който има някакви подозрения в честността на вота, да алармира способените органи ", добави още тя.
Според нея няма по-голяма легитимация от това да получи доверието на българските жители и опцията да сформира държавно управление. " Винаги ще има недоволни от резултата на изборите, само че е значимо да зачетем волята на българските жители. Нека да забележим какво ще кажат българите ", съобщи Теменужка Петкова.
" Политическа партия ГЕРБ има своя водач и своя ръководител, който е доста скъп, и пред нас не стои въпросът той да не е министър-председател. Ако се завоюват задоволително гласове, то тогава ясно се носи отговорността в ръководството ", безапелационен бе енергийният министър.
 Белянова за водачите на листи в ГЕРБ: ПКП, Спящият с кюлчета, пачки и револвер, Шофьорът на Мето Илиенски Белянова за водачите на листи в ГЕРБ: ПКП, Спящият с кюлчета, пачки и револвер, Шофьорът на Мето Илиенски
Ироничен прочит на водачите на листи на ГЕРБ направи юристът Албена Белянова във Facebook. Тя визиите всеки един от тях със кавги...
На въпрос с кого може да сформират държавно управление и дали Движение за права и свободи са евентуален съдружен сътрудник, Петкова съобщи, че няма по какъв начин да са по-конкретни откакто не са видели по какъв начин ще гласоподават българите.
" Към този миг се явяваме в коалиция със Съюз на демократичните сили и сме съставили държавно управление с Обединени патриоти. Изправени сме пред един доста тежък интервал, в който би трябвало да преодолеем здравната рецесия, да се оправим с икономическите последствия, а по тази причина е належащо едно устойчиво ръководство ", сподели Теменужка Петкова.
Що се отнася до енергетиката ни, тя съобщи, че България работи доста интензивно за диверсификацията на пазара.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР