Опитвам се да направя каквото мога в този период, с

...
Опитвам се да направя каквото мога в този период, с
Коментари Харесай

Министър Радев към енергетиците: Не трябва да абдикираме от работните места

Опитвам се да направя каквото мога в този интервал, с който разполагам. Винаги има недоволни. Това е ясно, водещ би трябвало да е общият интерес, не мога да се грижа и нямам желание да се грижим като екипи за съответни дребни, алчни, само че амбициозни частни ползи. Тук това няма да се допусне. Това съобщи енергийният министър Румен Радев след среща с протестиращите енергетици, съобщи кореспондентът на БГНЕС.


Това, което би трябвало да създадем като обща цел е градивната част – какви работни места, какви промишлености, сподели Радев.

Не се поддавайте на настроения един против различен, тъй като ще има и въпроси като знаете ли какъв брой ни коства вътрешната енергетика. Освен работата и последователно затихване на функционалностите на производството, това би трябвало да става с нови работни места, тук сме на едно и също мнение, сподели Радев.

Приемам виновността си и в това, че не споделяме задоволително. Бърка се като се приказва, че териториалните проекти предопределят съответни планове. Смисълът им е да основат предпоставката за планове, тези планове би трябвало да идват от частния бранш, акцентира Радев. Ние имаме най-атрактивният район за вложение в Европа, уверен е министърът.

Имате умения, с които сте скъпи на тези работни места. Не би трябвало да абдикираме от работните места, а просто да работим, прикани Радев енергетиците. Успокойте се, сподели още той. Говорили сме за способи и модели на отплата, само че не за елементи по тях, разяснява още енергийният министър.

2361 чиновници има в Топлоелектрическа централа Марица Изток. работата на ТЕЦ-а ще се свързва с услугите, които извършват и запаса, който имат като мощности. Всички поправки се извършват в график, всичко по енергийната система е обезпечено. Илза Чинкова, шеф на Мини Марица Изток сподели, че ползите на служащите в мините са предпазени. Ще има надграждане. Това е естественият на активността на мините, тя не е безконечна, 2038 година е напълно обозрима година, няма да има съществени усложнения, разяснява Чинкова. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg