Опитвам се да бъда спокоен. Това е казионен анализ на

...
Опитвам се да бъда спокоен. Това е казионен анализ на
Коментари Харесай

Недялко Недялков: ПОТРЕСАВАЩО! Свободна Европа поиска забрана на Аз съм българче!

Опитвам се да бъда спокоен.

Това е казионен разбор на американската медия " Свободна Европа ", в чийто български клон се подвизават единствено доносници и грантояди от кръга на Прокопиев и Демократична България.

Вижте, другари, какво желаят тези отпадъци:

1. Да се промени БЪЛГАРСКАТА просветителна система, тъй като тя била скроена само по мярата на...ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ.

2. Децата на 100 000 имигранти не трябвало да са длъжни да учат " Аз съм българче ".

3. Ерго - " Аз съм българче " би трябвало да изхвърчи от учебно заведение поради бежанците. За да не накърнява възприятията им и с цел да се улесни интеграцията им.

Не знам съзнавате ли до каква степен са стигнали и на какво протягат ръка.





След всичко съветско следва всичко БЪЛГАРСКО.

Предупреждавах, че ще стане по този начин.

Предупреждавах, че световната им цел са родът, фамилията и православието.

Почитаеми отпадъци от " Свободна Европа и останалите филиали на неомарксическата американска Демократическа партия!

В България българската просветителна система ще бъде скроена ЕДИНСТВЕНО по мярата на българите!

Българската просветителна система няма да бъде префасонирана за кефа и удобството на ислямския фундаментализъм и постоянно тероризъм!

Никой не кара принудително децата на 100 000 имигранти да живеят и учат в България. Тук те са посетители, ще се преценяват със своите домакини, с техните обичай и съществуване, с тяхната памет.

Останалото е асимилация.

Ново османско иго.

Аз знам, че това ви е фантазията и че ви е гняв какъв е бил изходът от Руско-Турската освободителна война.

Знам, че към този момент сте първи другарчета с турската етническа партия Движение за права и свободи и че дружно бъркате в Конституцията ни.

И дори си позволявате обществено да накърнявате сантимента ни със снизходителната подготовка " етнически българи ", все едно не е най-естествено отечеството да бъде населявано точно от такива.

Знам, че желаете да обречете на давност поетичната реликва " Аз съм българче ", творчеството на Вазов; да подмените националния празник 3 март, да заличите загатна за " всичко българско и родно ".

Знам, че ви е гняв и какъв е бил изходът от Втората Световна война и че в този момент вторично се мъчите да пренапишете историята, разчленявайки с флекс антифашистките монументи.

Знам, че още от средата на 90-те зомбирате мозъците на българското ученичество и българското студентство  с ултралевичарските докрини на " Отворено общество " и прогресивизма. В тези доктрини понятия като " родолюбие " и " национална страна " са табуирани.

Обаче вие, отпадъци, би трябвало да знаете и че на тази дребна земя, земя като човешка длан, която припознахте за окупирана територия, към момента дишат естествени български жители с чест и памет, подготвени да се борят не за себе си, а за бъдещето на децата си. За своите деца, не за децата на 100 000 бегълци от Афганистан, Сирия или от на майка си в дивия...

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР