Опитното крило на Етър Даниел Младенов призна, че е очаквал

...
Опитното крило на Етър Даниел Младенов призна, че е очаквал
Коментари Харесай

Дани Младенов: Очаква доста по-тежък мач в Перник

Опитното крило на Етър Даниел Младенов призна, че е очаквал по-тежък мач против Миньор (Перник). Дербито на Стадиона на мира приключи 0:0. Бившата звезда на Левски, Пирин (Благоевград), Черно море и ЦСКА 1948 си пожела в идващите мачове той и съотборниците му да доближат до попадения.
 Без победител в напеченото дерби сред Миньор и Етър, крясъци Без победител в напеченото дерби сред Миньор и Етър, крясъци " оставка " в Перник
" Очаквах много по-тежък мач. Знаем тук, че почитателите и ситуацията подготвят за по-тежък мач. Още първото полувреме имахме две-три стопроцентови положения - в случай че ги бяхме вкарали, щяхме да спечелим. Хубаво е, че сътворяваме, в този момент не вкарваме, само че ще пристигна времето, когато ще берем плодовете на тези положения. Не мога да кажа, че нямаме класа в офанзива, на шанс го приписвам. Изиграхме три-четири мача на неподходящи за гостите терени. Знаем, че Миньор имат не най-хубавия стадион, в Търново си взимаме мачовете и вкарваме. 
21  Миньор (Перник) - Етър
Имаме и нови футболисти, може би малко би трябвало да се напаснем, още малко и всички ще сме се опознали. Задачата е ясна, не ми се желае да кажа, че ще я осъществим, с цел да не стане като предходната година. Знаете тогава какво ни се случи. Малшанс ни попречи, в " Б " група от време на време се играе доста мъчно, изключително при някои гостувания. Дано да стартират да ни влизат ситуациите, които имаме ", сподели 35-годишният футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР