Опитният защитник на Чикаго Блекхоукс Брент Сийбрук няма да играе

...
Опитният защитник на Чикаго Блекхоукс Брент Сийбрук няма да играе
Коментари Харесай

Сийбрук няма да е част от състава на Чикаго при подновяването на НХЛ

Опитният бранител на Чикаго Блекхоукс Брент Сийбрук няма да играе в започващите при започване на идващия месец плейофи в Националната хокейна лига.

35-годишният защитник уточни, че не се усеща в добра форма, откакто единствено от началото на годината претърпя три интервенции - две на хълбока и една на дясното рамо. Интервенциите бяха осъществени в границите на пет седмици при започване на година и се очакваше възобновяване на хокеиста да отнеме към 5 или 6 месеца.

"Фокусът ми бе напълно ориентиран към това да играя в плейофите, само че към момента не се усещам задоволително удобно на леда ", призна Сийбрук. Защитникът е един от най-опитните играчи на Чикаго и бе част от шампионските сформира на "черните ястреби " през 2010, 2013 и 2015 година. Той има контракт за още четири сезона.

Плейофите в Националната хокейна лига ще се проведат в два града - Торонто и Едмънтън, които ще приютят всички 24 тима. В предварителния кръг на елиминациите Чикаго ще играе с Едмънтън Ойлърс в серия до 3 победи от 5 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР