Опитният защитник на Берое Павел Виданов сподели, че нещата са

...
Опитният защитник на Берое Павел Виданов сподели, че нещата са
Коментари Харесай

Виданов: Победата днес е плод на целогодишен труд

Опитният бранител на Берое Павел Виданов показа, че нещата са се развили чудесно за отбора му, с цел да стигне до триумф като посетител на Левски с 1:2.

"Мисля, че стояхме добре, извоювахме това, за което бяхме пристигнали. Представихе се по добър метод. Изпълнихме тактическите инструкции. Левски излязоха съществено, пресираха ни. Радвам се, че победихме Левски, добър тим, един от грандовете в България. Затова сме удовлетворени, че спечелихме такава значима победа на "Герена ", съобщи Виданов.

"Със сигурност ранният гол ти дава пспихологическо предимство, както и изпусната дузпа през първото полувреме. Мачът се разви в наша изгода, " добави той.

Относно претенциите за дузпа от страна на "сините " в края на дуела, Виданов ги разсея: "Топката ме удари в гърдите, ръцете ми бяха прилепени, нямаше дузпа, само че е обикновено Левски да претендира в такива моменти. "

"Ние се развиваме във възходяща линия. Това, което постигнахме през днешния ден, е плод на труда ни през цялата година. Мачът се разви в наша изгода, удовлетворени сме. Има доста мачове, естествено тази победа е значима, само че не се заблуждаваме. Всеки мач е друг, има още доста значими, " приключи Павел Виданов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР