Опитният защитник Жером Боатенг беше нарочен за главен виновник за

...
Опитният защитник Жером Боатенг беше нарочен за главен виновник за
Коментари Харесай

Намериха виновник за загубата на Байерн

Опитният бранител Жером Боатенг беше умишлен за основен провинен за загубата на Байерн (Мюнхен) с 0:2 от Херта (Берлин) в първата среща от кръга в Бундеслигата. В средата на първата част националът направи дузпа, откакто фаулира Саломон Калу. От последвалия удар от бялата точка домакините поведоха с 1:0.

“Това е невероятно, това няма по какъв начин да се случи. Няма по какъв начин да играеш по подобен метод в наказателното поле”, подвигна ръце треньорът Нико Ковач.

Бившият управител на баварците Матиас Замер е на същото мнение: “Жером няма право да влиза по този начин в тази част от терена. Нарушението му беше излишно и не би трябвало да се повтаря. По принцип Боатенг се раздава, само че сега наподобява прекомерно стимулиран и не мисли.”

Bayern player ratings v Hertha from Bild:

Neuer 3
Kimmich 3
Süle 5
Boateng 6
Alaba 4
Thiago 5
Sanches 5
James 4
Robben 5
Ribéry 4
Lewandowski 5

subs:
Müller 4
Gnabry 3
Wagner 4

manager:
Kova 5 pic.twitter.com/foJQzz8EJ4
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) September 29, 2018
Играчите на Байерн насочиха 25 удара към вратата на Херта, само че за първи път при Ковач не вкараха нито един път. “Смятам, че като цяло изнесохме добър мач, само че резултатът не може да удостовери думите ми. Ако бяхме осъществили ситуациите си, щяхме да приказваме по различен метод. За миналите два дуела взехме единствено точка, само че това не е проблем. Мнозина твърдяха, че няма да загубим нито един път в шампионата, само че ето, че това се случи. Всеки, който познава Байерн, е наясно, че не падаме толкоз лесно”, добави хърватският ментор. Бундеслига 6 кръг, петък 28 септември  Херта 2:0краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР