Опитният ветеран Дерек Брънсън сподели клетката с младото момче Едмен

...
Опитният ветеран Дерек Брънсън сподели клетката с младото момче Едмен
Коментари Харесай

Дерек Брънсън нокаутира Едмен Шахбазян

Опитният деец Дерек Брънсън показа клетката с младото момче Едмен Шахбазян в основната борба на UFC on Vegas 5, което се организира доскоро в Лас Вегас. Срещата сред тях беше в междинна категория. 22-годишния американец от арменски генезис нямаше загуба в ММА и вярваше, че ще усъвършенства върха на Джон Джоунс и ще стане най-младият първенец в историята на UFC. Нещата обаче не бяха толкоз елементарни против Брънсън, който е врял и кипял в играта.

В началото на багра Шахбазян успяваше да откри Брънсън с тежки удари, само че Дерек съкрати дистанцията и пренасяше борбата на земята. В първия рунд имаше много замени на удари и останахме с усещане, че Шахбазян се показа по-добре и завоюва рунда. Във втория рунд Едмен вкара здрав ритник, с който нарани Дерек, който още веднъж го смъкна на земята, само че Едмен се изправи. Дерек отново придвижи багра на земя, където вкара тежък граунд енд паунд и беше близо да завоюва срещата, само че сирената избави младото момче.
View this post on Instagram
Derek Brunson bajo de la nube a Edmen Shahbazyan - #vicenteluque #mma #ufc #ufcfigthnight #ufcespañol #ufcchile #randybrown #jennifermaia #derekbrunson #edmenshahbazyan #ufclasvegas #artesmarcialesmixtas #artesmarciales

A post shared by MC Deportes (@mcdeportes01) on Aug 1, 2020 at 8:25pm PDT

В почивката доктор влезе в клетката, с цел да прегледа Шахбазян и му разрешиха да продължи към 3-тия рунд. Брънсън вкара няколко удари, след които смъкна Шахбазян на земята и го засипа с удари, а Хърб Дийн видя задоволително и избави младото момче като приключи багра при започване на рунда. С тази победа Дерек навлезе в серия от 3 следващи победи в UFC. Шахбазян от своя страна инкасира първа загуба в ММА, която му стопира серията от 11 победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР