Опитният централен защитник Мартин Кавдански вече е част от Царско

...
Опитният централен защитник Мартин Кавдански вече е част от Царско
Коментари Харесай

Царско село привлече Мартин Кавдански

Опитният централен бранител Мартин Кавдански към този момент е част от Царско село. Той подписа контракт с елитния клуб и бе картотекиран за първия турнирен мач против Лудогорец в събота.

За последно Мартин Кавдански бе част от Ботев (Враца), напролет на предишния сезон, като игра в 10 мача и осъществя два гола. Сега той избра да продължи кариерата си в Царско село.

Мартин Кавдански е на 32 години, младеж на Левски. Той започва кариерата си в тогавашната А група през сезон 2007/2008 като част от състава на Славия. След това поредно минава през тимовете на Локомотив (Мездра), Локомотив (Пловдив), Берое, още веднъж Локомотив (Пловдив), Черноморец (Бургас), македонския Шкендия (Тетово), Марек, албанския Тирана, още веднъж Локомотив (Пловдив) и Локомотив (Горна Оряховица). Преди завръщането си в България този сезон Кавдански бе част от френския Клермон Фут.

В Първа лига на България Кавдански има изиграни 147 мача с 11 гола и две асистенции. С тима на Шкендия (Тетово) има записани мачове в европейските клубни шампионати.

" Радвам се, че съм в Царско село. Първите усещания са отлични - условия, колектив, организация. Мисля, че имаме капацитета да създадем един добър сезон. Благодаря на притежателя Стойне Манолов, който се погрижи прехвърлянето да стане факт ", съобщи Кавдански.
 Лудогорец ще семейства на Царско село във Велико Търново
Официално: Лудогорец ще семейства на стадион " Ивайло "

" Орлите " ще пазят тревното покритие на арената в Разград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР