Опитният треньор - Димитър Димитров, говори пред Тема Спорт по

...
Опитният треньор - Димитър Димитров, говори пред Тема Спорт по
Коментари Харесай

Херо каза дали е получил оферта да поеме националния отбор

Опитният треньор - Димитър Димитров, приказва пред " Тема Спорт " по настоящите събития в българския футбол. Ето всичко по-интересно, което в типичния си жанр Херо показа за вестника:

" Не чакам идващото състезание да е по-интересно. Доста тимове смъкнаха равнището си. И тези, които влизат съгласно мен няма да бъдат конкурентноспособни на водещите тимове. Без да ги жегвам, несъмнено. Очаквам група от 5-6 тима, които ще се открояват и те са ясни - Лудогорец, Левски, ЦСКА, Ботев, Черно море и оттова виждам една сериозна пропаст.
 Мъри предложи Херо за народен селекционер и отсече: Емо Костадинов и Лечков да внимават с рецептата, че май не я знаят
Мъри предложи Херо за народен селекционер и отсече: Емо Костадинов и Лечков да внимават с рецептата, че май не я знаят

" Сливен го няма на футболната карта "

Аз също съм за разновидността да се премине към различен цикъл с една подготовка. Коментирал съм го доста пъти, че би трябвало да променим системата от пролетта да е началото и до края на ноември. За България ще бъде по-добре. С тези две подготовки убиваме футболистите. Хората, които управляват, очевидно не го одобряват това, аз споделям мнението си.

Очакванията към Левски в този момент са големи. Привържениците към този момент са в други измерения, което е обикновено. Всички мислят, че Левски надали не ще бъде новият първенец. Мои другари съществено мислят, че следващата година техният обичан тим ще завоюва купата. Аз малко ги приземявам, като им споделям, че би трябвало да минат най-малко още 1-2 години, с цел да може да надгради, да направи спомагателната селекция, тъй като сега като съпоставим капацитета с този на Лудогорец и преимуществото е за настоящия първенец.

Не съм издирван за националния тим. Най-отблъскващо са резултатите на националния тим и положението на този отбор. По този метод мъчно български играчи ще излязат в чужбина, по този начин и треньори мъчно ще отидат на открито. Националният е огледало на българския футбол. Всички, които се занимаваме с него сме отговорни за това положение и би трябвало всички да се опитаме да допринесем за повдигане равнището на националния тим. Ако аз приема офертата от националния тим ли? Познавам себе си и не бих разрешил с мен да се случи това, което се приказва за сътрудниците, които бяха там - описи, мениджърски ползи и всякакви такива ".
 Херо с съществена заслуга Роналдо да се озове в Левски
Херо с съществена заслуга Роналдо да се озове в Левски

Двамата с Мъри са огромни другари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР