Опитният полузащитник на Левски Роман Прохазка даде специално интервю за

...
Опитният полузащитник на Левски Роман Прохазка даде специално интервю за
Коментари Харесай

Рожденикът Прохазка пред мач номер 160: Пожелавам си да спечелим следващия двубой

Опитният полузащитник на Левски Роман Прохазка даде особено изявление за клубната телевизия точно на 29-ия си рожден ден. Словакът е пред мач номер 160 с екипа на отбора от „ Георги Аспарухов “, а в тази връзка Прохазка си пожела триумф в „ синьо-червено " дерби.

Срещата е на 18 март от 13.00 часа на Националния стадион ще може да я следите с Gong.bg, по GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

„ Чувствам се супер, съвършено. Всичко е наред, здрав съм, тъй че всичко е наред. по принцип постоянно си поисквам да съм здрав и фамилията ми да е крепко. Това е най-важно в живота “, стартира Прохазка по отношение на рождения ден, който празнува на 14 март.

„ Настроението бе и по-добро преди равенството с Етър, този мач обаче би трябвало да го забравим. Във футбола най-хубаво е, че идва идващия мач и може да поправиш това, което си направил. Ще създадем всичко по силите си да победим в идващия мач “

„ Една от най-големите неточности, които вършим е, че един мач играем супер и победим, а в идващия не го повтаряме. Това са един мощен тим не е добре. Нужно е да демонстрираме непрекъсната игра. Надяваме се обаче да го изправим “.

„ Би трябвало да са съумели да се приспособяват новите. Няма доста време. Мисля, че са положителни футболисти оказват помощ. Надявам се отсега нататък да е още по-добре “.

„ Чувствам се добре под управлението на Делио Роси. Той е доста умел треньор. Ние се опитваме да съблюдаваме неговите инструкции “, добави един от капитаните.

„ Ще станат доста забавни мачове в плейофите. Ще играем със мощни тимове. Аз обичам тези мачове. Това е добре и за нас и за почитателите. Ще бъдат тежки мачове. Ако искаш да си един от най-хубавите, би трябвало да печелиш тези мачове “.

„ Ние знаем, че тези мачове са доста значими – за нас и клуба. Като дойдат мачовете би трябвало да се подготвим добре, да продължим и да спечелим Купата “.

„ Пожелавам си само да го спечелим идващия дуел “, сподели полузащитникът, който е пред мач номер 160 с екипа на „ сините “.

„ Искам да прикани почитателите за поддръжка. Някой път не ги вършим щастливи, само че ми се ще да са зад нас. Ние имаме потребност от тях, с тях сме по-силни. Надявам се да дойдат на стадиона и да ни поддържат “, приключи Прохазка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР