Опитният Марсело ще бъде извън игра за неопределен срок, обявиха

...
Опитният Марсело ще бъде извън игра за неопределен срок, обявиха
Коментари Харесай

Реал Мадрид с информация за травмата на Марсело

Опитният Марсело ще бъде отвън игра за неустановен период, оповестиха от Реал Мадрид. Бразилецът получи контузия в прасеца на десния крайник и след направените прегледи лекарите не могат да се наемат с съответна прогноза за интервала на възобновяване му. Така “лос бланкос” остават без втори главен футболист за дербито с Атлетико Мадрид на следващия ден, откакто и Иско е в лазарета.

Марсело пострада към края на миналия дуел против Севиля (0:3) в Ла Лига, като даже се наложи да излезе без промяна, тъй като треньорът към този момент беше направил позволените промени в състава си.

Проблемът на Реал е, че в отбора няма различен състезател, който да е характерен ляв бек, откакто резервата от предишния сезон Тео Ернандес беше преотстъпен. Очаква се Начо Фернандес да бъде налаган на този пост.

Parte médico de Marcelo.https://t.co/DUmAgB1HSh
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) September 28, 2018
Според AS Марсело ще бъде подготвен за игра след към 3 седмици, което ще му даде опция да бъде на линия за дербито с Барселона в края на октомври. Примера дивисион 6 кръг, сряда 26 септември  Севиля 3:0краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР