Опитният Лука Модрич очаква с нетърпение следващия сезон с Реал

...
Опитният Лука Модрич очаква с нетърпение следващия сезон с Реал
Коментари Харесай

Модрич: Трябва пак да върнем Реал Мадрид на върха

Опитният Лука Модрич чака с неспокойствие идващия сезон с Реал Мадрид, с цел да може той и съотборниците му да се реваншират за слабата последна акция. “Белите” се провалиха на всички места, а хърватинът беше измежду футболистите, които отнесоха най-вече рецензии.

“Изправени сме пред предизвикването още веднъж да създадем от Реал най-хубавия отбор”, съобщи халфът, който през септември ще навърши 34 години.

В родината си Модрич беше награден за най-силен хърватски футболист за сезона, като получава този приз за седми път. Допитването се прави сред играчи и треньори от локалното състезание.

Congratulations to Luka Modric! Winner of the Croatian Player of the Year award for the 7th time! pic.twitter.com/n7f4SFWD8J
— RMadridHome (@RMadridHome_) June 3, 2019
Сребърните медалисти от Русия 2018 се приготвят за евроквалификацията против Уелс на 8 юни. След първите си два мача “ватрените” са единствено с 3 точки, тъй като изгубиха от Унгария.

“Атмосферата в тима е доста добра и разполагаме с нужното качество, с цел да превъзмогнем компликациите. Всички сме във форма и упражняваме по най-хубавия начин”, увери Модрич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР