Опитният Каземиро не спира да се доказва с екипа на

...
Опитният Каземиро не спира да се доказва с екипа на
Коментари Харесай

Каземиро вече се доказва като лидер и на Манчестър Юнайтед

Опитният Каземиро не стопира да се потвърждава с екипа на Манчестър Юнайтед след прехвърлянето си от Реал Мадрид през предишното лято. В миналия полуфинал за Купата на Англия против Брайтън бразилският национал извърши тъкмо първата дузпа и по този начин оказа помощ за последвалия триумф на “червените дяволи ”.

Наблюдателни консуматори в обществените мрежи означават, че халфът е показал лидерски качества при определянето на играчите, които ще стрелят от бялата точка. Вижда се по какъв начин Каземиро подвига ръка в миг, в който Стив Макларън - асистентът на Ерик загар Хаг, бил попитал кой желае първи да извърши дузпа.

Петкратният отличник в Шампионската лига с лекост преодоля вратаря на Брайтън и донеде нужната убеденост на своите съотборници. После даже се вижда, че Каземиро подвиква и ръкомаха на стража на Юнайтед Давид Де Хеа, пробвайки се да му помогне при ударите на футболистите на противника.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР