Опитният бранител на италианския национален отбор Джорджо Киелини сподели преди

...
Опитният бранител на италианския национален отбор Джорджо Киелини сподели преди
Коментари Харесай

Киелини: Италия трябва да изолира критицизма

Опитният защитник на италианския народен тим Джорджо Киелини показа преди срещата на "скуадра адзура " против Македония, че италианците са длъжни да не помнят за рецензиите, които са отправени към националния тим и да излязат пределно стимулирани за срещата със западната ни съседка.

"Ще бъде сложна среща. Македония разполага с доста качествени състезатели, които ще създадат всичко допустимо да ни затруднят ", показа Киелини на конференцията.

"Трябва да останем фокусирани по време на мача. Дали ще бъде "апокалипсис ", в случай че не се класираме? Определено, няма да е най-приятното възприятие. Хората не стопират да разясняват националния тим, което е обикновено, само че ние би трябвало да загърбим негативите. Не би трябвало да ни рефлектират, а и загубихме от Испания, един от най-хубавите тимове в света ", добави Киелини.

Италия посреща Македония в Торино, като "адзурите " би трябвало да вземат още две точки в оставащие две срещи, с цел да си обезпечат най-малко мачове за плейофите за СП 2018. Испания е първа с 22 точки, до момента в който Албания е трета с 13 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР