Опитният бранител Даниел Алвеш говори пред американските медии за престоя

...
Опитният бранител Даниел Алвеш говори пред американските медии за престоя
Коментари Харесай

Алвеш: В Юве са измамници, излъгаха ме

Опитният защитник Даниел Алвеш приказва пред американските медии за престоя си в торинския гранд Ювентус. Бразилският краен бранител показа, че е прекарал неудовлетворителен сезон в Северна Италия, чувствайки се измамен и излъган от хората, които са го довели на „ Алианц Стейдиъм”.

Както е известно, Алвес завоюва домакински дубъл с екипа на „ бианконерите”, а също по този начин доближи и до финала в Шампионската лига, който Юве загуби с 1:4 от Реал Мадрид. Веднага след края на сезона бразилецът осъществя бърз трансфер посока Париж, с цел да заиграе във френския хегемон Пари Сен Жермен.

„ Изкарах много незадоволителна година в Италия, Торино”, стартира 36-годишният футболист пред ESPN.

„ Почувствах се излъган, откакто не получих това, което ми дадоха обещание. Това е извънредно възприятие, повярвайте ми. Написах история с Ювентус, а който и да попитате в града, то той ще ви каже какъв футболист и служащ бе Дани Алвес”, продължи бразилецът.

„ Няма човек в Торино, който да не ме обича. Съвсем разнообразни обаче са ми връзките с почитателите, спрямо тези, които ме доведоха в Ювентус, това, което ми обещаха…”.

„ Това обаче бе мое решение. Не мога да отрека, че имам почит към историята на Ювентус. Оставих доста другари там. Ако оставиш хората щастливи, тогава всичко ти се връща в живота. Усетих, че ме лъжат грубо и взех решение да се разкарам от Ювентус”, приключи Дани Алвес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР