Опитният Атанас Зехиров е един от най-силните играчи на Спартак

...
Опитният Атанас Зехиров е един от най-силните играчи на Спартак
Коментари Харесай

Звезда на Спартак Варна: Дано сме домакини в следващия мач за Купата

Опитният Атанас Зехиров е един от най-силните играчи на Спартак Варна тази есен, което обаче е в границите на предстоящото, поради богатата му футболна визитка.

Наско, който пристигна при „ соколите “ през лятото, за първи път се подвизава по терените във Втора лига, а при триумфа с 4:0 над дубъла на Лудогорец за първи път вкара два гола в един мач в досегашната си кариера.

„ Все отново играя като десен бранител и е обикновено по-рядко да отбелязвам. Моите задания на терена са други и се стремя да ги извършвам, с цел да способствам за триумфите “, посочи по този мотив Зехиров.

„ Доволен съм, че в последните срещи нещата ни се получават, и като игра, и като резултати. Вече сме покрай върха, което е и нашата последна цел, а по-близката е да спечелим максимума от оставащите дуели до края на тази година “, добави той.

„ Мисля, че с цел да съумява Спартак, аргументите са няколко – сплотения колектив, положителните реализатори, треньора и това че напипахме правилния си темп на игра. Впечатлен съм също от стадиона, базата и основаната организация в клуба, а доколкото разбирам по инфраструктурата ще се вършат и още усъвършенствания “, съобщи Атанас.

„ Щом съм пристигнал в Спартак, значи ми се играе за Спартак и в елита, и както виждам, сега се прави тим за елита. Иначе за първи път съм във Втора лига и мога да кажа, че това е една сложна група. Трудна, освен поради терените, а и поради тимовете, които играят отбранително против мощните и се затварят против тях, стремейки се да им основават компликации “, прибавя Зехиров.

„ Що се отнася до утрешния чоп за Купата, нямам желание за противник на 1/8-финалите. Може би ще е добре обаче, в случай че имаме шанс, да играем пред нашите почитатели във Варна, с цел да се получи един футболен празник. Иначе задачата ни е ясна, един мач е и ще създадем всичко допустимо да го спечелим. Както и в шампионата, по този начин и за Купата Спартак играе за победа във всяка среща “, приключи Атанас Зехиров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР