Опитният Ашли Йънг е бил с главна роля за обрата,

...
Опитният Ашли Йънг е бил с главна роля за обрата,
Коментари Харесай

Ето как Манчестър Юн е бил мотивиран за обрата в дербито

Опитният Ашли Йънг е бил с основна роля за обрата, който Манчестър Юнайтед съумя да реализира против Манчестър Сити в миналото градски дерби. Играчите на Жозе Моуриньо изоставаха с 0:2 след доста едва първо полувреме, само че през вторите 45 минути дадоха отговор с три безответни попадения.

Халфът Андер Ерера разкри, че на полувремето капитанът Майкъл Карик и Йънг са дръпнали мотивираща тирада пред своите съотборници. Моуриньо само надъхал футболистите да се стегнат, с цел да не наподобяват като клоуни в края, когато противникът вероятно би чествал спечелването на купата. След това Карик и Йънг се изправили, като вторият говорел главно.

Ashley Young reportedly referred to City fans' chanting during his half-time speech to United teammates #mufc https://t.co/5ZSkFZMWz3
— Man United News (@ManUtdMEN) April 9, 2018
Според Times думите му били следните: “Феновете на Сити скандират “Оле” и ни се подиграват. Ще поносим ли това нещо?! Припомнете си какви отговорности имате по отношение на ентусиастите и емблемата на клуба. Покажете малко горделивост и се борете един за друг”.

“Думата на Майк и Ашли се чува в съблекалнята. Осъзнахме, че вечерта ще бъде тежка, в случай че бяхме изгубили. Сторихме това поради привържениците”, сподели Ерера.

Премиър лийг 33 кръг, събота 7 април  Манчестър Сити 2:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР