Опитният 34-годишен защитник на казахстанския Астана Тимур Досмагамбетов обеща на

...
Опитният 34-годишен защитник на казахстанския Астана Тимур Досмагамбетов обеща на
Коментари Харесай

Защитник на Астана: Ще се бием на терена с Лудогорец, дано вкарам

Опитният 34-годишен бранител на казахстанския Астана Тимур Досмагамбетов даде обещание на конференцията във връзка мача на неговия тим с Лудогорец, че на българите няма да им е по никакъв начин леко и не трябва да си вършат илюзии за прелестно превозване в Казахстан.

" От мое име и от името на целия тим мога да кажа едно нещо – на следващия ден ще се бием на терена от първата до последната минута. Ще дадем всички сили и се надявам, че благодарение на Всевишния, ще зарадваме нашите последователи ", стартира Тимур Досмагамбетов.

" Не бива да се съпоставят Лудогорец и Динамо Загреб. Това са изцяло разнообразни тимове. И към този момент става дума за различен шампионат, тъй че у нас има задача да попаднем в груповия стадий. Да, на следващия ден ни чака мощен тим, само че дублирам – ще дадем всички сили, с цел да зарадваме почитателите си ".

В последните си четири мача Астана има една победа, едно тъждество и две провали. Досмагамбетов беше запитан на какво се дължат тези резултати и дали може да има терзания. " Всички тези последни мачове са в Шампионската лига, където няма слаби тимове. Най-важното е, че преминахме първия кръг. Не се получи да минем втория, въпреки да се постарахме, искахме. Надявам се, че на следващия ден всички наши моменти ще се трансфорат в голове. Мисля, че на следващия ден сме длъжни да победим, добави бранителят, който предходната година се трансформира в един от топ-реализаторите с 9 точни попадения.

" Разбира се, че бих желал да вкарам. И в случай че има гол, ще развеселявам освен астанинските почитатели, само че и всички в Казахстан ".

Автор: Атанас Василев/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР