Опитните ветерани на UFC в лека категория Рафаел Дос Аньос

...
Опитните ветерани на UFC в лека категория Рафаел Дос Аньос
Коментари Харесай

Рафаел Дос Аньос се справи с Пол Фелдър

Опитните ветерани на UFC в лека категория Рафаел Дос Аньос и Пол Фелдър се биха в основната борба на UFC Fight Night 183, което се организира в Лас Вегас.
View this post on Instagram

Двамата си спретнаха здрав двубой, който стигна до съдийско решение, а то беше в интерес на някогашния първенец в лека категория от Бразилия - (47-48, 50-45, 50-45).

View this post on Instagram

Тяхната среща беше определена за пердах на вечерта и им донесе бонуси от по 50 000 $. В началото Рафаел стартира доста нападателно и се нахвърли с удари и ритници. Фелдър съумя да му отвори аркада на челото. Бразилеца съумя да придвижи борбата на земята, а Фелдър се изправи на крайници и вкара тежък ъперкът. Пол означи още няколко положителни попадения до края на рунда.

Във втория рунд Рафаел стартира да вкарва своя прав десен, а Фелдър му го върна със здрави удари и лакти. Дос Аньос нападна с удари в тялото и отново придвижи багра на земята. В третия рунд Рафаел настоятелно търсеше срутване и съумя да го реализира. Бившия първенец доминираше, а Фелдър се изправи на крайници и му вкара лакти. Към края на рунда бразилеца отново придвижи борбата на земята.
View this post on Instagram

В четвъртия рунд двамата си размениха тежки попадения и няколко пъти багра беше пренасян на земята. Рафаел вкара тежък ритник на Фелдър и съумя да управлява дистанцията. В последния рунд Фелдър към този момент нямаше кардио и потегли да търси нокаута. Той опита да вкара тежък удар, само че Рафаел съумя да избегне неговите нападения. Пол не съумя да направи съвсем нищо в този рунд и съдиите отсъдиха раздвоено в употребява на Дос Аньос - (47-48, 50-45, 50-45).
View this post on Instagram

С тази победа Рафаел поставя завършек на серия от 2 следващи загуби. Той печели 2 от последните си 6 борби в UFC. Фелдър от своя страна навлиза в серия от 2 следващи загуби с раздвоени решения.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР