Опитната Недялка оцеля на косъм“ в Hell’s Kitchen България, но

...
Опитната Недялка оцеля на косъм“ в Hell’s Kitchen България, но
Коментари Харесай

Недялка „на косъм“ от изгонване от Hell’s Kitchen България

Опитната Недялка оцеля „ на косъм “ в Hell’s Kitchen България, само че получи жълт картон от началник Виктор Ангелов. Спаси я извоюваният от нея имунитет в яростния кулинарен дуел с Галя, който се разигра в решаващия за шоуто епизод през вчерашния ден. Двете топ готвачки демонстрираха изключителни умения в приготвянето на бутер шедьоври, само че по-добрата се оказа Недялка. Въпреки това тя сподели колебливост и суматоха, които биха могли бързо да съкратят времето й в надпреварата и по този начин тя да се лиши от опцията да се бори за огромната премия от 100 хиляди лв. с останалите топ готвачи в Кухнята на Ада. Какво ще се случи и дали Недялка ще успее да заслужи още веднъж утвърждението на началник Ангелов, и да продължи в конкуренцията ще разберем идващия вторник.
 началник Виктор Ангелов NOVA
Почти две седмици остават до края на най-горещото и оспорвано кулинарно съревнование в българския ефир и напрежението сред кандидатите за финала доближава връхна точка. Емоциите също са под налягане, мощните характери са в люта битка, само че пък реакциите им се оказват изцяло непридвидими. В последния епизод на Hell’s Kitchen България видяхме петимата черни командоси на началник Ангелов в напълно нова светлина.

Реджеп загърби високомерието и мощното си его в битката за доказване, че е най-хубавият готвач в шоуто и подаде другарска ръка на Галя. Вдъхна й убеденост и успокоение, и неговата поддръжка трансформира началната учителка в невъзмутимо оръжие както по време на оспорвания кулинарен дуел с Недялка по този начин и при осъществяването на вечерните поръчки, когато оранжевата престилка й отреди достойнството да управлява кухнята. Галя се трансформира в локомотив, който дърпаше тима напред безкомпромисно с желязна дисциплинираност и организация, и триумфът не закъсня. Повлиян от отборната сила Цветомир показва забележителна многофункционалност и стартира да господства в кухнята с непозната до в този момент сила, и хъс за триумф. Само Недялка реагира противников на опитите на съотборниците си да работят дружно като един в името на сполучливото издаване на вечерните поръчки. И това й държание получи последно предизвестие от началник Ангелов.
 Кухнята на Ада NOVA
Каква ще е развръзката и какво са ни подготвили искащите да сграбчен заветните 100 хиляди лв. в Hell’s Kitchen България, както и купата „ най-хубавият професионален готвач на България 2020 “? Остават броени дни до дълго чакания край на надпреварата и интригата кой ще бъде победител съществено се заплита.

Гледайте Hell’s Kitchen България – вторник, сряда и четвъртък от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР