Опитите за заобикаляне на санкциите трябва да се определят като

...
Опитите за заобикаляне на санкциите трябва да се определят като
Коментари Харесай

Зеленски: Заобикалянето на санкциите да бъде считано за тежко престъпление

Опитите за заобикаляне на глобите би трябвало да се дефинират като едно от най-тежките закононарушения против интернационалното право и интернационалния мир.

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщението си, представено от " Укринформ ".

Днес е ден за наказания. Одобрени са пет пакета наказания , които подготвихме доста деликатно тези седмици в СНБО, Министерския съвет, ведомството и нашите секретни служби, регистрира той.

Първият е пакет, обвързван със Zaporizhstal. Ние блокираме въздействието на терористичната страна върху тази компания , която съществува с помощта на разнообразни подставени и офшорни лица. Акциите, следени от Русия посредством една от систематичните банки, ще бъдат иззети и ще работят в интерес на Украйна и украинците.

Ние няма да оставим никаква връзка на терористичната страна в Украйна, която тя може да употребява против нашата страна, против нашата стопанска система или против нашия народ, закани се президентът.

Освен това бяха утвърдени пакети от наказания, които не престават нашия курс за уединяване и блокиране на съветската отбранителна промишленост.

Стотици физически и юридически лица на терористичната страна и свързани с Русия се трансформират в цели за световна изолираност. Ние работим доста интензивно с нашите сътрудници, тъй че всички тези, които в действителност създават тази експанзия, които дават оръжия, муниции, съоръжение и технологии в ръцете на терористите - всички те да бъдат смазани от света.
 Зеленски за новите наказания: По-строги ограничавания - по-бърз завършек на войната
Зеленски за новите наказания: По-строги ограничавания - по-бърз завършек на войната

322 съветски компании са добавени към санкционния лист

Какво е значимо да разберем в този момент? Окупаторите към този момент са вътрешно подготвени за проваляне.  Те към този момент са изгубили тази война в съзнанието си. Трябва да оказваме напън върху тях всекидневно, тъй че възприятието им за проваляне да се трансформира в тяхното бягство, техните неточности, техните загуби.

Готвим се да прибавим още повече оръжия за вас, воини, с цел да имате още повече благоприятни условия да успехите агресора и да възстановите мира.

Който и да е агресор против свободния свят, той ще приключи със същия срам като Кремъл, настоя президентът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР