Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни, обявиха от ГЕРБ в

...
Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни, обявиха от ГЕРБ в
Коментари Харесай

Опитите за изчегъртването ни са неуспешни, отчете ГЕРБ

Опитите за изчегъртване явно са несполучливи, оповестиха от ГЕРБ в първия си коментар след оповестяването на прогнозните резултати от вота, които им отреждат нежна преднина пред " ИТН ". Резултатът може да се обърне откакто се отчетат и гласовете от чужбина.

Но даже да остане първа, партията на някогашния министър председател губи поддръжка спрямо изборите през парил и към този момент напълно няма шансове да се върне във властта. Бившите ѝ съдружни сътрудници от " патриотичното " обединяване най-вероятно ще останат отвън Народното събрание.

" Съвсем първи, по-малко първи – това за нас е достижение. Този резултат го имаме след най-малко двумесечни опити да се впрегне целият запас на страната ние да се представим по-зле на изборите ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Лидерът на партията Бойко Борисов не се появи на конференцията.

От изказванията на Томислав Дончев и Тома Биков стана ясно, че ГЕРБ ще се опитат да слагат под въпрос легитимността на извършените избори, преекспонирайки проблемите с машинното гласоподаване, въпреки че проблеми имаше единствено при 0.49% от устройствата. ГЕРБ продължи офанзивата против служебното държавно управление.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР