Опитите на Великобритания да получи обяснение от Русия за отравянето

...
Опитите на Великобритания да получи обяснение от Русия за отравянето
Коментари Харесай

Великобритания скочи: Русия заблуждава и лъже за отравянето на Скрипал

Опитите на Англия да получи пояснение от Русия за отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия в британския град Солсбъри постоянно са били посрещани с опити за въвеждане в подвеждане и неистини и това не се е трансформирало . Това разгласи представителят на английския министър председател Тереза Мей, представен от " Ройтерс ".

 Путин разгласи: Обвинените двама руснаци по случая
Путин разгласи: Обвинените двама руснаци по случая " Скрипал " са цивилни

Двамата не били нарушители

Руският президент Владимир Путин по-рано през днешния ден съобщи, че Русия знаела същинската идентичност на двамата мъже, упрекнати от английската прокуратура в опит за ликвидиране на семейство Скрипал, като те били цивилни и към тях нямало нищо престъпно.

" Тези мъже са офицери от съветското военно разузнаване, ГРУ ... Правителството разкри ролята на ГРУ, неговите сътрудници и неговите способи, тази позиция е подкрепяна от нашите интернационалните съдружници ", посочи представителят пред публицисти.

 Русия отхвърля да отхвърля да работи с Англия по случая
Русия отхвърля да отхвърля да работи с Англия по случая " Скрипал "

Това било " цялостна дезинформация "

" Ние неведнъж поискахме от Русия да даде пояснение за това, което се случи в Солсбъри през март, а те дадоха отговор със заблуди и неистини . Не виждам нищо, което да допуска, че това се е трансформирало ", разяснява още представителят на Тереза Мей.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР