Опитите на управляващите да потушат напрежението сред превозвачите и работодателските

...
Опитите на управляващите да потушат напрежението сред превозвачите и работодателските
Коментари Харесай

Превозвачите напуснаха срещата при премиера

Опитите на ръководещите да потушат напрежението измежду превозвачите и работодателските организации на този стадий не дават резултат. Срещата на премиера приключи със скандал. Превозвачите напуснаха залата половин час след началото на диалозите. Те бяха безапелационни, че ще продължат с митингите и най-вероятно автобусните транспорти ще бъдат спрени от 10 май.
„ Току-що бяхме помолени да напуснем срещата, тъй като министър-председателят съобщи, че в тази зала той ще дефинира разпоредбите и той ще споделя какво се случва и в случай че на нас не ни харесва, можем да станем и да си тръгнем. Ние това и направихме. Това, което се случва, е извънредно неуважително. Продължаваме с митингите и няма да спрем дотук”, изясни Магдалена Милтенова ръководител на Конфедерацията на автобусните превозвачи.
„ Ние не чухме нито една антикризисна мярка. Чухме израза „ поканени сте тук, с цел да ви изслушаме”. Към момента не беше препоръчано решение на нито една от тях”, сподели превозвачът Йордан Арабаджиев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР