Опитите на Русия да участва в разследването на саботажа на

...
Опитите на Русия да участва в разследването на саботажа на
Коментари Харесай

Песков: Истината за случая с диверсията в "Северен поток" ще изненада мнозина в Европа

Опитите на Русия да взе участие в следствието на саботажа на " Северен поток " се натъкват на стена от отвращение да се стигне до дъното на истината, което би изненадало мнозина в Германия, Швеция и Дания. Това сподели пред публицисти в петък прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

Според него Руската федерация води доста интензивна работа по дипломатически канали с Германия, Швеция и Дания. Но тази активност " към този момент се натъква на стена от отвращение за взаимоотношение по какъвто и да е метод и отвращение дружно да стигнем до дъното на истината, което сигурно ще изненада мнозина в тези европейски страни, в случай че бъде открито и оповестено ", съобщи Песков.

" Що се отнася до вероятните причинители, нашите съображения и нашите предварителни догатки са добре известни. В момента не можем да имаме нови данни, тъй като сме лишени от опцията да участваме в следствието на този акт на измама, този бойкот. Нито германците споделят информация с нас, нито шведите, нито датчаните ", акцентира представителят на Кремъл.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР