Опитите на ръководството на Левски да задържи с дългосрочен контракт

...
Опитите на ръководството на Левски да задържи с дългосрочен контракт
Коментари Харесай

Огромна вест за феновете на Левски

Опитите на управлението на Левски да задържи с дълготраен договор крилото Уелтън са на път да се увенчаят с триумф. Мениджърите на играча дойдоха у нас за финални договаряния с шефовете, написа „ Тема Спорт “.

Фланговият нападател бе притеглен при започване на 2022 година по експлицитното гледище на треньора Станимир Стоилов. Той дойде от бразилския третодивизионен Ботафого-ПБ. Преди него от същия отбор на „ Герена “ дебаркира левият бек Цунами. Уелтън постави автограф под контракт със сините за 3 години – до края на 2025. Тоест, единствено след месец той ще влезе в последната година от договора си.

Шефовете на Левски желаят този път да работят бързо, с цел да не се стигне до сегашната обстановка с десния бранител Жереми Петрис и Андриан Краев. Двамата са със съглашения до лятото, като на няколко пъти отхвърлиха оферти за нови – такива имаше още при започване на акцията. Така най-вероятно по време на зимния трансферен прозорец Левски ще ги продаде за ниски суми, с цел да не ги изтърван без пари след края на сезона.

Наред с договарянията по изискванията на новия договор на Уелтън сътрудниците му ще срещнат шефовете на столичани и с какви запитвания има за футболиста. Той правеше доста мощна есен, преди да се контузи в семейството на Черно море (1:0). Тогава бразилецът получи контузия в глезена. Фланговият нападател обаче към този момент е изцяло възобновен и се чака да започва като титуляр в съботния мач с Локо Пд. Срещата на „ Герена “ е от 17:30 часа. Уелтън има 2 гола в 14 дуела в елита, както и 2 попадения в 6 конфликта в Лигата на конференциите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР