Опитите на правителството да се разграничава от думи и действия

...
Опитите на правителството да се разграничава от думи и действия
Коментари Харесай

Карадайъ препоръча кабинетът да се разграничи от Симеонов с уволнението му

Опитите на държавното управление да се разграничава от думи и дейности на вицепремиера Валери Симеонов не прави работа. Има единствено един метод за разграничаване – да го уволнят и незабавно по-късно да се извинят на цялото общество за това неразбирателство.

Това разгласи в предаването " Панорама " водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по адрес на вицепремиера Валери Симеонов, поради думи на който държавното управление на няколко пъти разгласи, че неговата позиция не е формалната на държавното управление. Това се случи след нападките на Симеонов към евродепутата Ска Келер. След думите му по адрес на съветския патриарх пък от името на групата на " патриотите " в Народното събрание водачът на " Атака " Волен Сидеров уточни, че те се разграничават от " грубите и неприемливи нападки на вицепремиера Валери Симеонов ",

Карадайъ още веднъж насочи рецензии към ръководещите поради това, че са присъединили в обединението " националисти, които си служат с езика на омразата " без да има потребност от това. Заключи, че аритметичните болшинства явно не са сполучливи. Определи ръководството като поредност от гафове и неточности.

На въпрос дали сегашните рецензии на Движение за права и свободи не опонират на декларираното преди Коледа от почетния ръководител на партията Ахмед Доган за стабилността на ръководството, той уточни, че няма несъгласие и акцентира, че речите на Доган трябвало да се препрочитат по няколко пъти, тъй като били метафизичен.

Обясни поддръжката за Пламен Георгиев да оглави антикорупционния орган като заем на доверие към ръководещите. Посочи, че това станало, тъй като Георгиев получи висока оценка за работата си като началник на Комисията за конфискация на нелегално добито имущество както в България, по този начин и в чужбина.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР