Опитите на Левски да привлече набелязаните за подсилване играчи удрят

...
Опитите на Левски да привлече набелязаните за подсилване играчи удрят
Коментари Харесай

Селекцията в Левски забуксува


Опитите на Левски да притегли набелязаните за укрепване играчи удрят на камък и по тази причина от клуба ще би трябвало да провиснал повече средства за прехвърляния.

Исканите от Делио Роси свободни сътрудници към този момент отхвърлиха на “сините ”. Затова и шефовете ще преминат към вид за привличане на играчи с трансферни суми, осведоми “Тема спорт ”. Италианският треньор желае още трима нови. Досега бе притеглен само Аймен Белаид. Наставникът държи на “Герена ” да дебаркират ляв бек, халф и нападател. А за най-малко двама от новите Левски ще би трябвало да заплаща.

За задачата управлението на клуба е отпуснало към 1 милион лв.. Тази сума ще би трябвало да покрие разноските за трансферни суми, както и парите, които ще отидат за медиаторите по покупко-продажбите.

Не е изключено притежателят Спас Русев да опита да докара в клуба още едно познато име в Европа, откакто през лятото притегли Габриел Обертан и Жорди Гомес.

До момента “сините ” бяха най-близо до привличането на шведа Антон Тинерхолм, който идва в София и води договаряния с шефовете на “Герена ”, само че в последна сметка си отпътува без контракт и избра да продължи кариерата си в Съединени американски щати.

Все по-малък е шансът Левски да успее да притегли испанския голаджия Хайме Мата. 29-годишният футболист има 16 гола в 20 мача в Сегунда дивисион с екипа на Валядолид. Интерес към него има от страна на много тимове, като “сините ” надали ще могат да извадят оферта, с която да го изкушат да поеме към София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР