Опитите на Хърватия да играе на финала на Световното първенство

...
Опитите на Хърватия да играе на финала на Световното първенство
Коментари Харесай

Неприличните предложения към Ивана Кнол на Световното

Опитите на Хърватия да играе на финала на Световното състезание по футбол бяха осуетени, откакто Аржентина съумя да ги победи преди броени дни. Но най-голямата фенка на хърватския народен тим - Ивана Кнол, не стопира да има вяра, да поддържа и да се гордее със своите съграждани.

" Понякога играем ужасно, от време на време не толкоз добре, от време на време на полуфиналите имаме неприятен арбитър, който дава дузпа за нищо и по този начин губим шанса да вземем купата. Понякога сме подценени и тогава демонстрираме пътя към дома към най-хубавия тим, това е футбола... Но най-важното е, че ние сме дребна страна с огромно сърце и аз се гордея, че съм хърватка ", написа хубавицата в своя Instagram.



Освен безрезервната си обич към футболния тим на страната ѝ, хърватският модел Ивана Кнол показа, че е получила десетки оферти за брак.

26-годишният модел, който се радва на зашеметяващите 200 000 нови почитатели в Instagram всеки ден, споделя, че е шокирана, че някои почитатели я считат за " лека жена ". Признава и че явно е съумяла да притегли вниманието на някои футболисти. Разказва, че даже е получила няколко закачливи и неприлични известия в профила си в Instagram, които са предложения за " среща " от футболисти, играещи на Световното състезание в Катар. Не загатва обаче съответни имена.



Но Ивана споделя: " Аз единствено се развличам с всички. Предполагам, че хората ме харесват, тъй като наподобявам добре. Не се интересувам от срещи с никого тук. Целта ми е да накарам хората да се усмихват, това е всичко. "

Тя признава, че е била загрижена да не разстрои чувствителността на катарците с оскъдните си тоалети в червено-белите цветове на националния й тим и се е тормозила да не ѝ забранят да участва на стадионите. За момента обаче катарците като че ли си " затварят очите " за сексапилните форми на Ивана, която без проблем участва на всеки един мач и то облечена много сластно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР