Опитите на ГЕРБ да дискредитират кабинета Денков в навечерието на

...
Опитите на ГЕРБ да дискредитират кабинета Денков в навечерието на
Коментари Харесай

Петков: ГЕРБ опитва да дискредитира кабинета Денков преди местните избори

" Опитите на ГЕРБ да дискредитират кабинета Денков в навечерието на локалните избори и ротацията ще продължат, само че този кабинет и това национално заседание са разнообразни. Моделът ГЕРБ го няма ", написа във фейсбук профила си съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. 
Прочетете още
" Вчера в правна комисия ГЕРБ и Движение за права и свободи, подкрепени от Възраждане, гласоподаваха за основаване на обособена комисия за надзор на евросредства, само че:

1) такава комисия към този момент съществува - като подкомисия, и се оглавява от Деница Николова от ГЕРБ.

2) правейки обособена нова комисия, вместо подкомисия, единственото отваряме още щатове и нараснали разноски за заплати за участващите повече депутати. И всичко това тъй като “загрижените за парите на страната ” депутати ГЕРБ, отпред с Делян Добрев, за следващ път се пробват да ударят постоянното държавно управление с подправен скандал - този път, обвързван с европейските средства. Пореден ПР ход, вместо същинска грижа, следващ привиден скандал.

Все отново идват локални избори и крепостите по места би трябвало да се удържат. Винаги съм бил за бистрота и за повече надзор върху евросредствата, по тази причина и като министър ръководител се борех за усилване на самостоятелността на европрокуратурата. В зала ще гласуваме “за ” новата комисия, с цел да обезсмислим очевидния опит на ГЕРБ да каже на черното - бяло.

Опитите на ГЕРБ да дискредитират кабинета Денков в навечерието на локалните избори и ротацията ще продължат, само че този кабинет и това национално заседание са разнообразни. Моделът ГЕРБ го няма. Ние проблем с прозрачността нямаме. И в никакъв случай не сме имали.

А що се отнася до отбрана на държавния интерес при разпределение на евросредствата, с интерес проследявам разкритията на госпожа Кьовеши и нейния екип ", написа още Петков. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР