Опитите на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Опитите на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Камала Харис: Опитите на Тръмп да обърне резултата в Джорджия са злоупотреба

Опитите на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския да обърне резултата от президентските избори в Джорджия са "безсрамна и безочлива корист с власт ". Това съобщи през вчерашния ден определената за вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис, представена от ДПА.

Действията на Тръмп са "гласът на отчаянието ", сподели демократката на предизборна демонстрация в град Савана в щата Джорджия. Тя пропагандира за Джон Ософ и Рафаел Уорнок, претенденти на Демократическата партия на утрешния втори тур на изборите за две места в Сената.

В най-нов опит да оспори резултатите от президентските избори на 3 ноември, които загуби от съперника си Джо Байдън, Тръмп оказа напън върху щатския секретар на Джорджия Брад Рафенспъргър "да откри " близо 12 000 гласа, които са му нужни да обърне резултата в този щат в своя изгода.

Това излиза наяве от телефонен диалог, извършен в събота и оповестен като аудиофайл на уеб страницата на в. "Вашингтон пост ".

Рафенспъргър, който също е републиканец, опровергава изказванията на президента в диалога и споделя на Тръмп, че те се основават на развенчани тайни теории.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР