Опитите на Доналд Тръмп да отхвърли три от наказателните дела

...
Опитите на Доналд Тръмп да отхвърли три от наказателните дела
Коментари Харесай

Доналд Тръмп претърпя поредица от неуспехи в усилията си да спре наказателни дела

Опитите на Доналд Тръмп да отхвърли три от наказателните каузи против него бяха неотложно отхвърлени от трио от щатски и федерални съдии в границите на единствено 24 часа, доставяйки нов набор от правни неуспехи на някогашния президент, до момента в който той ускорява последната си предизборна акция.

Федерален арбитър във Флорида в четвъртък отхвърли настояването на 77-годишния мъж да отхвърли Срещу него са повдигнати 40 обвинявания за секретните документи, открити в имението му Мар-а-Лаго. Екипът на Тръмп твърдеше, че някогашният президент е имал „ дискрецията “, до момента в който е бил в Белия дом, да отбелязя стотици страници от досиета на военното разузнаване като персонални досиета, които те твърдяха, че тогава той би бил акредитиран да резервира.

Съдия Айлийн Кенън отхвърли този мотив в решение, което пристигна след настрана решение на съд в Джорджия да отхвърли настояването на Тръмп да отхвърли делото за интервенция в изборите, пред което е изправен в този щат. Бившият президент твърдеше безрезултатно, че дейностите му след загубат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР