Опитите на депутата от БСП - Васил Антонов да сложи

...
Опитите на депутата от БСП - Васил Антонов да сложи
Коментари Харесай

Депутат от БСП отново вкара българския шахмат в съдебни спорове!

Опитите на депутата от Българска социалистическа партия - Васил Антонов да постави ръка върху българския шахмат бяха порязани от българския съд. Софийският градски съд се произнесе в свое Решение № 6020/20.11.2018 година, че вписването на всички решения на събранието в Плевен в Агенцията по вписванията се стопира до постановяването на влезнал в действие акт по делото, формирано по искова молба № 151974 по разказа на Софийски градски съд.

Както към този момент ви информирахме в предишен материал, шахматните клубове към този момент описаха за мутренските похвати,които са разигравани в плевенския хотел "Ростов " и към този момент е видно, че са подхванали и правосъдни процедури за озаптяване мераците на бесепарския народен представител да постави ръка върху българския шахмат.

От шахматната федерация осведомиха, че за членове на управителния съвет са определени и предприемачите Николай Гигов и Калоян Матеев, с което е попълнена и квотата на управителния съвет.

Предстои много сериозна работа пред управлението на федерацията за приемането на родният ни шахмат за член на Европейския шахматен съюз. За страдание провокираните правосъдни разногласия не въздействат добре върху имиджа, което съгласно доста от клубовете е задачата на депутата от Българска социалистическа партия, съгласно тях неговата последна цел е родния шхмат да бъде политизиран и да бъде употребен по време на европейските избори.

За в този момент всички тези проекти сякаш са осуетени от ръководителя на федерацията доктор Руслан Тошев и неговите сътрудници от управителния съвет.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР