Опитите да бъде затворен палатковият лагер и да бъдем обявени

...
Опитите да бъде затворен палатковият лагер и да бъдем обявени
Коментари Харесай

Манолова: Ще поискаме затваряне на областната управа и оставката на вътрешния министър

„ Опитите да бъде затворен палатковият лагер и да бъдем оповестени за терористи би трябвало да получат ответно деяние. Затова през идващите дни ще желаяме затваряне на регионалната администрация в София, тъй като тя се явява терористична организация, която води война с жителите на столицата. “

Това разгласи ръководителят на „ Изправи се България “ и част от лявото обединяване „ Левицата! “ Мая Манолова , откакто съгласно заповед на регионалната администрация на София Паметникът на руската войска е бил ограден , а по-късно протестиращите от палатковия лагер бяха изведени с полиция под предлог, че би трябвало да ревизират за съществуване на взривни субстанции .

От „ Левицата “ са подали тъжби против заповедите на регионалната шефка на София за обграждане на паметника, а Манолова ги е определила за безусловно противозаконни и несъстоятелни. Според нея те са срам за този, който ги е изготвил.

„ Областният шеф на София е представител на „ Продължаваме Промяната “ – партия, която се представяше за смяна, а се оказа партия на позора и измяната, откакто разгласи протестиращите жители за терористи и методът да бъдат изведени последните останали хора в палатковия лагер е посредством инспекция за взривни субстанции “ , показват от „ Левицата! “

Манолова р азкритикува и управлението на Министерство на вътрешните работи . По думите ѝ то се е трансформирало в „ слугиня на противозаконни заповеди “ поради самоуправните и страхливи дейности на полицията, поради съдействието им за слагане на ограда към паметника без заповед, от служители на реда без баджове и номера, поради метода, по който са били изведени хората от палатковия лагер към паметника и поради противозаконните им самоуправни дейности на палатковия лагер. Манолова съобщи, че поради тези дейности, ще изискат оставката на вътрешния министър .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР