Опитите да бъдат преодолени страховете от тестовете срещу коронавирус и

...
Опитите да бъдат преодолени страховете от тестовете срещу коронавирус и
Коментари Харесай

Как да не се страхуваме от тестовете за коронавирус - иновациите настъпват

Опитите да бъдат преодолени страховете от тестванията против ковид и имунизацията против COVID-19 набират мощ на всички места в Европа - посредством нововъведения.
В Австрия тестват с " близалки " децата за COVID-19. Методът към този момент се ползва в няколко детски градини и дневни центрове, само че бързо набира известност даже и измежду възрастните. Лакомството се смуче 90 секунди, по-късно за 15 минути се слага в резервоар и резултатът е подготвен. Австрийската провинция Бургенланд към този момент поръча 35 000 теста-близалки, а на всяко дете ще се падат по три безвъзмездни теста на седмица,съобщава Нова телевизия.
 От 19 април - с цел да отидеш на работа в Гърция, ще би трябвало да си се тествал самичък за ковид От 19 април - с цел да отидеш на работа в Гърция, ще би трябвало да си се тествал самичък за ковид
Новите независими проби или бързите проби за домашно прилагане (антигенни тестове), въведени от гръцкото държавно управление, от понедел...
Още по-иновативен способ набира скорост в Нидерландия. Тестването става само като викаш или пееш - по какъв начин тъкмо,!
В прилежаща Румъния пък работят на правилото на американски и английски опит. Открити са центрове, в които можете да се ваксинирате против ковид, като отидете с автомобил. Желаещите получават доза от имунизацията през прозореца на автомобила, без да слизат от колите си.
Още в първия ден на акцията дълги опашки се извиха пред пунктовете в Букурещ и Клуж-Напока. Този уикенд в столицата на северната ни съседка се организира имунизационен маратон. Пунктовете са два и се чака през тях да минат над 10 000 души. Всеки може да се имунизира единствено против персонална карта. Използват се препаратите на Pfizer и „ Джонсън и Джонсън ”. Подобни „ маратони ” предстоят и в други огромни градове на Румъния.
По този мотив, за доста сполучлива осведомителната акция за имунизацията против ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР