Опитен парашутист за съжаление загуби живота си, след като забрави

...
Опитен парашутист за съжаление загуби живота си, след като забрави
Коментари Харесай

Натрапчиво изречение от четири думи на парашутиста, когато той осъзнава, че е скочил без парашут

Опитен парашутист за жалост загуби живота си, откакто не помни парашута си - с последните му думи, разкрити в ретро фрагменти.

Без да вижда, че е не запомнил едно доста значимо нещо, Иван Макгуайър сграбчи камерата си, с цел да снима възпитаник и инструктор от Спортния парашутен център на окръг Франклин, Съединени американски щати, и скочи от самолета. Твърди се, че е бил на третия си скок за деня през април 1988 година, само че не е знаел, че ще бъде и последният му. 35-годишният Макгуайър за жалост снима гибелта му, до момента в който камерата към момента записваше, до момента в който падаше.

Преди смъртоносния си случай той беше направил повече от 800 сполучливи скока. Кадрите му снимаха натрапчивите няколко мига, преди той да се удари в земята. Изглежда, че той посегна да издърпа парашута си и се приближи до земята, преди ужасяващото осъзнаване да удари. Последните думи, уловени на записа, бяха: " О, боже, не! " По-късно тялото му е открито в гората на към една миля и половина от летището, от което е изхвърчал.

„ Изглежда,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР