Опитайте тези домашни упражнения , за да постигнете наистина страхотни

...
Опитайте тези домашни упражнения , за да постигнете наистина страхотни
Коментари Харесай

8 упражнения за плосък корем и стегнато дупе – може да ги правите и по пижама:

Опитайте тези домашни извършения, с цел да постигнете в действителност страхотни резултати. За тях не ви би трябвало особено фитнес-обурудване, всичко належащо ще намерите в личния си дом.

Ако комбинирате извършения със здравословна диета, ще се радвате на доста по-фина линия на тялото.

8 извършения за плосък стомах и плътно дупе

Упражнение 1

Вземете метла, хванете я с две ръце и я дръжте зад врата на височината на раменете. Седнете. При това дръжте ръцете си допустимо най-раздалечени върху дръжката на метлата. Извийте горната част на тялото първо наляво, а по-късно надясно.

Правете това упражнение за 5-10 минути най-малко два пъти седмично.

Упражнение 2

Легнете на постеля, поемете надълбоко мирис, издуйте корема си, задръжте дъха си, пребройте до 10.

Издишайте постепенно и стегнете корема.

Правете това упражнение 4 пъти дневно.

Упражнение 3

Движете се в ритъма на обичаната си ария. Постепенно увеличавайте темпото. Танцуването се равнява на добра кардио подготовка, тъй че оказва помощ за дейно извайване на линиите на тялото. Танцувайте най-малко един път седмично по 10 минути.

Упражнение 4

Застанете на пети и отидете на малко разстояние (например до банята). Върнете се, стъпвайки на върховете на пръстите си. Ходете 6 метра по този метод най-малко три пъти седмично.

Упражнение 5

Клекнете, прехвърлете тежестта върху петите. Върнете се в изходна позиция и повторете. Правете това упражнение за 3-5 минути всеки ден.

Упражнение 6

Седнете на ръба на стола, отпуснете ръцете си, вдишайте, вдигнете ръцете си над главата. Спуснете ръцете си и повторете упражнението 4 пъти.

Упражнение 7

Нападите могат да се правят както навън, по този начин и вкъщи. Старайте се да изминете минимум 6 метра, правейки напади с единия и с другия крайник. Правете това упражнение два пъти седмично.

Упражнение 8

Напълнете две бутилки с вода. Повдигнете ги с двете си ръце, изпънете ръцете си настрана и се редувайте да огъвате ръцете си над лактите. Повторете най-малко 20 пъти.

Упражнявайте се по този начин 4 пъти седмично.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР